Zwanenkamp 841

3607 PV Maarssen

 tel. 0650-748.143

Swierts Advies en Interim © Alle rechten voorbehouden                             Sitemap                               Disclaimer                      Laatste wijzigingen: 03 januari 2020

Kees Swierts werkt vanuit respect voor mens en organisatie. Altijd resultaatgericht, met gevoel voor sociale en zakelijke verhoudingen. En natuurlijk met waardering voor wat er al in de organisatie gebeurt! Dat vormt voor hem het uitgangspunt voor het ontdekken van het nieuwe, het onbekende.

Welkom bij Swierts Advies en Interim

Kees Swierts, kleinzoon van ‘rijkszeeloods’ Cornelis de Geus en zelf geboren aan de haven in Enkhuizen, begon na afronding van de Hbo-opleiding Facility Management, zijn loopbaan bij een grote commerciŽle facilitaire dienstverlener. Binnen deze holding werkte hij mee aan het uitbouwen van een kleine stafafdeling tot een commercieel organisatie-adviesbureau met uiteindelijk ruim 25 medewerkers. Daarna werkte hij enkele jaren bij een internationaal ingenieurs-bureau en vervolgens een aantal jaren als facilitair manager in de gezondheidszorg.

Meer>