Zwanenkamp 841

3607 PV Maarssen

 tel. 0650-748.143

Swierts Advies en Interim © Alle rechten voorbehouden                             Sitemap                               Disclaimer                      Laatste wijzigingen: 03 januari 2020

Meer>

“Een gedegen management opleiding, zeer ruime ervaring in de profit sector čn in de non-profit sector, aanvullende opleidingen in bedrijfskunde en organisatie-advisering”


Is zo’n volzin voldoende voor u?

Of wilt u iemand die gegarandeerd snel de draad oppakt en het resultaat bereikt wat u voor ogen heeft? Iemand die krachtig genoeg is om beweging te brengen, terwijl de werkprocessen door lopen?


Krijgt u belangstelling?

Laten we dan eens vrijblijvend het gesprek aangaan om ‘poolshoogte’ te nemen. Nodig me uit en laat mij u tegemoet varen om een uurtje aan boord te stappen.


Want ik wil wat graag een keer bij u aan boord kijken. Uit belangstelling en om ervaringen uit te wisselen. In het zicht van de haven of midden op zee. Bijvoorbeeld om het zicht op de haven terug te krijgen. Of om een nieuwe koers uit te zetten. Op de brug, in de kombuis of in de machinekamer.


Misschien wilt u mij gebruiken als loods.

Mijn motto is: blijf dan zelf gezagvoerder, maar laat u inspireren en begeleiden. Of laat me gewoon trots uw schip zien, zodat we beiden ons netwerk vergroten.


En wilt u toch alvast wat meer wilt weten, klik hier voor mijn eerdere werkkringen en hier voor mijn opleidingen.