Zwanenkamp 841

3607 PV Maarssen

 tel. 0650-748.143

Swierts Advies en Interim Alle rechten voorbehouden                             Sitemap                               Disclaimer                      Laatste wijzigingen: 03 januari 2020

De op deze website getoonde informatie wordt door SWIERTS Advies en Interim met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. SWIERTS Advies en Interim verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door SWIERTS Advies en Interim worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.


SWIERTS Advies en Interim aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. SWIERTS Advies en Interim aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van SWIERTS Advies en Interim opgenomen informatie en tarieven.


Verwijzingen naar sites die niet door SWIERTS Advies en Interim worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel SWIERTS Advies en Interim uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan hij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door SWIERTS Advies en Interim worden onderhouden wordt afgewezen.


Mocht u onjuistheden tegenkomen op de website, of suggesties hebben ter verbetering, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons (kees@swierts.com). U kunt ook gebruik maken van de optie contact op de website.