Logo

Zwanenkamp 841

3607 PV Maarssen

tel. 0650-748.143

Swierts Advies en Interim Alle rechten voorbehouden                             Sitemap                               Disclaimer                      Laatste wijzigingen: 13 juni 2013

Heeft u als Z(Z)P’er soms het gevoel dat u dreigt te stranden? Laat het niet zover komen en schakel hulp in!

SWIERTS Advies en Interim zet de jarenlange ervaring nu steeds meer in voor Z(Z)P’ers en kleine organisaties.

Zelfstandige Professionals (ZP’er) kunnen over het algemeen ‘iets’ heel goed. En van dat ‘iets’ hebben ze hun werk gemaakt.

Alleen, u heeft ontdekt dat er nog zoveel meer bij komt kijken! Zo moet u een administratie bijhouden. Maar meer dan de helft van de eenpitters heeft geen plezier in boekhouden en wil eigenlijk geen tijd vrij maken om de administratie bij te houden.

En ook andere zaken vragen uw aandacht: offertes maken, presentaties voorbereiden, gedoe met de PC, de wet– en regelgeving, VAR-verklaring, noem maar op!

Het is mijn passie ZP’ers te helpen om hun werk beter te kunnen doen. Ik loods hen om de klippen heen en ondersteun ze op allerlei gebieden. Of het nou beginnend of al meer ervaren ZP’ers zijn. En ongeacht hun opleidingsniveau.

En natuurlijk weet ik ook niet alles, maar door mijn ruime ervaring kan ik wel snel problemen aanpakken en oplossen.

Ondertussen gaat u verder met uw werk, maakt u uw omzet en bereikt u uw doelen. Terwijl ik de rest daaromheen voor u regel.

Voor mijn aanpak klik hier.
Klaar is Kees !

Als professional behoefte aan een goede facilitator?


Bel me even:
0650 - 748.143